NHL Speltips

Sveriges bästa bolag och bonusar för betting på NHL!

“Vi är stolta över att samarbeta med Tippat.se"
Martin, Mobilbet
“Tippats lista över sveriges bästa spelbolag är alltid en god vän när jag letar efter de bästa oddsen och bonusarna” /Janne, Västerås

NHL är världens bästa hockeyliga, och med enorma spelmöjligheter är det spelarnas klara favorit. I den här lilla guiden ska vi gå igenom våra bästa tips för spel på NHL.

Hockey i allmänhet, och NHL i synnerhet, är en väldigt intressant sport/liga när det kommer till betting. Hockey är en flyktig sport och de flesta lag är väldigt jämna. Det är inte som i fotboll där topplagens vinstchans mot bottenlagen ofta är uppe och nosar på 80 %. Det här skapar både möjligheter och fällor för oss spelare.

Betting på NHL är väldigt volatilt och som spelare gäller det att du är väldigt disciplinerad när det kommer till grundläggande bettingkoncept. Det är också viktigt att du respekterar dataurvalet och inte får panik om du skulle gå kall under en period. Av samma anledning är det viktigt att du inte får hybris av kortare vinstperioder. Vi skulle påstå att du behöver åtminstone 500 hockeyspel innan du kan utvärdera huruvida dina modeller är profitabla eller inte.

Våra tre bästa tips för spel på NHL:

  1. Ha en rejäl bankrulle

Det är alltid viktigt att hantera sin bankrulle på ett varsamt sätt. Men det blir ännu viktigare när man spelar på högvolatila marknader som hockey. Vi rekommenderar inte att du satsar mer än 1 % av din rulle per NHL-spel.

  1. Tänk på formkurvor

Nu menar vi inte att du ska titta på ett lags facit. Titta istället på hur ett lag har presterat spelmässigt. Titta på hur deras skottutdelning har varit, titta på hur målvakterna har presterat och titta på hur många skott på och mot mål som de skjutit. Alldeles för många inom hockeyvärlden är inte tillräckligt kritiska mot ohållbara insatser. Leta och jaga trendbrott!

  1. Försök hitta över- eller underspel

Skott är en oerhört viktig faktor inom dagens hockey. Tanken är enkel. Skjuter du mer än motståndarna kommer du över tid göra fler mål än dem, vilket är grundtanken i alla sporter. Problemet i hockey är att du kan stöta på stekheta målvakter eller helt enkelt ha otur och inte få en rimlig utdelning på dina skott. Om ett lag hamnar i en sådan svacka kan det vara bra läge att gå tillbaka till punkt två och börja leta trendbrott.

Vi försökte förklara våra teorier för Dustin Brown. Han hade ett märkligt svar:

NHL Speltips

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.