Vinn en resa till Champions League-finalen

Vinn en resa till Champions League-finalen

Förra säsongen gav Unibet dig chansen att få uppleva Champions League-finalen på plats, det är en tradition de tänker behålla. Den här gången är det på Olympiastadion i Berlin som finalen spelas och dit kan just du få åka om du sätter det högsta oddset på Champions League och Europa League. Tvåan i tävlingen får åka på Europa League-finalen på Stadion Narodowy i Warszawa. Tävlingen började den 16 september och fortlöper fram till den 11 december då gruppspelet är avgjort.

Det gäller alltså att pricka in det högsta oddset på Champions League och Europa League under säsongen. Efter varje omgång publiceras veckovinnarna på Unibets websida och dessa får ett cashpris samt information om vilket som är det ledande oddset i tävlingen. Det är tillåtet med både singel och kombispel före matchen och live.

  • Placera ett vinnande spel på veckans Champions League och/eller Europa League. Du kan välja fritt bland alla oddsmarknader. Du kan spela på singlar, dubblar, tripplar och så vidare och dessutom lägga hur många spel du vill.
  • Spelaren med högst odds på sina betts vinner och tävlingen avslutas den 11 deember.
  • Minimuminsatsen per spel är 50 kronor.
  • Endaste vinnande spel räknas i tävlingen.
  • På Unibets websida kommer det att publiceras vem som har högst odds totalt så att man inför varje omgång vet vilket som är oddset att slå.

Anmälan till tävlingen sker på Unibets websida.

Lycka till!

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.