Vinn en resa till Brasilien med Nordicbet

Vinn en resa till Brasilien

Nästa sommar dras blickarna mot Brasilien, speciellt om du är intresserad av fotboll. Då samlas världens bästa spelare och kämpar för att vinna fotbollsvärldens mest eftertraktade pokal. Sverige har fortfarande chansen att komma med i fotbolls-VM. Sverige har två matcher mot Portugal kvar innan vi vet om Sverige får vara med i fotbolls-VM. Om Sverige klarar sig och får vara med i VM så ger Nordicbet dig chansen att följa med.

Gå till Nordicbet och ta din chans att vinna!

Om Sverige tar sig till VM så lottar Nordicbet ut en resa för två personer till fotbollsfesten. Misslyckas Sverige får istället 20 glada vinnare 1000 kronor var.

För att vara med i tävlingen så måste man skriva in bonuskoden BRASILIEN14 i rutan för bonuskod. Därefter måste man spela på fotboll i deras SportsBook eller i deras LiveBet för minst 500 kronor under tiden som kampanjen sträcker sig. Kampanjen gäller mellan 1-19 november 2013. När du genomfört dessa steg är du med i utlottningen för att vinna en resa till Brasilien om Sverige tar sig till VM.

Om man redan är medlem på Nordicbet men ändå vill ta del av denna bonus så gäller det bara att göra en ny insättning med bonuskoden BRASILIEN14 och då får man en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor. Dessutom är ditt första spel riskfritt upp till 500 kronor.

Läs mer om Nordicbet här.

Om man genomför dessa steg innan den 10 november så är man med i en extradragning där man kan vinna ett paket till den avgröande matchen mellan Sverige och Portugal den 19 november där allt står på spel. I paketet ingår biljetter till matchen, middag på en populär resturang i centrala Stockholm samt transfer ut till arenan.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.