Vinn biljetter till Sverige mot Italien på Friends Arena

Vinn biljetter till Sverige mot Italien på Friends Arena

Sverige försöker kvala in till VM-slutspelet i Ryssland nästa år. Det enda kvarvarande hindret är Italien, som ska besegras över ett dubbelmöte. Första matchen spelas på Friends Arena och det är som väntat slutsålt. Tippat ger dig dock chansen att vinna två biljetter till den spännande matchen.

Tävlingen nedan arrangeras av Fsport, som är Sveriges ledande aktör när det kommer till fantasy betting. Om du öppnar ditt konto hos dem idag får du €15 i turneringsbiljetter som du kan använda till att prova deras olika spelformer.

Som medlem hos FSport kommer du ha tre olika möjligheter att vinna två stycken biljetter till Sverige mot Italien på Friends Arena den 10e november. Du har en chans under lördagen den 28e oktober genom att vara med i turneringen “The Game” som består av matcherna nedan:

Arsenal mot Swansea
WBA mot Manchester City
Liverpool mot Huddersfield

Turneringens inköp är €10 och Fsport adderar två biljetter som går till vinnaren. För att vara med och spela följer du stegen nedan:

  1. Öppna ett konto på www.fsport.net
  2. Kolla in spelpaketen för Premier League
  3. Ta ut ditt lag. Här ser du vårt lag
  4. Anmäl dig till turneringen The Game. Vi hoppade även in Moneymaker som har €100 garanterat och ett lågt inköp.

Under tisdagens och onsdagens Champions League kommer det nya chanser att vinna biljetter till Sverige mot Italien så håll ögonen öppna för mer detaljer.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.