Välkommen till William Hill - Tippat.se

Välkommen till William Hill

William Hill är en av världens största bookmakers. De har sitt huvudkontor i London och de är noterade på Londonbörsen. De allra flesta känner väl till William Hill och som spelare är det en väldigt bra och säker site att spela på. De har ett enormt stort utbud av sporter att betta på och erbjuder casino och poker också för den som är intresserad.

 Gå till William Hill och skapa konto med kampanjkod SVWH

Idag ska vi titta närmare på deras erbjudande till nya kunder. Nästan alla sportsbooks online erbjuder någon form av bonus till alla nya spelare som väljer att använda just deras tjänst för att lägga sina sportsbets. William Hill är inget undantag. De har naturligtvis också ett erbjudande till alla nya spelare och ett ganska generöst sådant.

Som ny spelare på William hill kan du få 100% i insättningsbonus upp till 1000 kronor. Det enda som krävs av dig som spelare, utöver att du skapar ditt konto, är att du skriver in kampanjskoden SVWH när du skapar ditt konto. Efter att kontot är skapat med den kampanjkoden så kan du göra din första insättning och oavsett vilken summa du sätter in, så kommer William Hill att matcha den summan så att du får dubbelt så mycket att spela för. Sätter du alltså in 1000 kronor så får du 2000 kronor att spela för.

Detta är ett ganska vanligt sätt att erbjuda sina nya spelare en bra ersättning för att välja just dem. Oavsett var man väljer att spela och för hur mycket, så är det stort värde i att alltid se till att skapa konton och spela på siter som erbjuder bra bonusar för nya, och återkommande, spelare.

Kom ihåg att det är viktigt att skriva in kampanjkoden SVWH när du skapar ditt konto. Missar du att göra det riskerar du att gå miste om bonusen. Enda sättet att få bonusen även om du missar att skriva in kampanjkoden är att maila deras support och fråga om det går att koppla bonusen till ditt nya konto i efterhand.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.