The Open Specialspel -

The Open Specialspel

Kommer ni håg The Open förra året? Henrik Stenson och Phil Mickelson stod för tidernas bästa golfduell. The Open är en fantastisk golftävling och vi kommer sitta klistrade. Inför turneringen har Unibet släppt ett par roliga specialspel.

Unibet är ett av de bästa spelbolagen och en självklarhet för alla som gillar betting. Om du öppnar ditt konto idag får du 1500 kr att spela med när du sätter in 500 kr.

Specialspelen inför The Open är följande:

Rory McIlroy att vinna betalar 23 gånger pengarna
Rory har varit iskall den senaste tiden. Han slutade på sjuttonde plats i sin senaste tävling och han misade cutten i US Open. Med det sagt är han alltid ett hot och till 23 gånger pengarna behöver han bara dryga 5 % vinstchans för att det ska vara ett bra lir.

Henrik Stenson att vara topp 4 betalar 7.50 gånger pengarna
Även Stenson har varit iskall den senaste tiden. Han har missat cutten i fyra av de fem senaste. Men hur ska vi kunna hoppa det här spelet med tanke på hur han såg ut här förra året?

Thomas Pieters att vara topp 4 betalar 15.00 gånger pengarna
Den unge belgaren har varit upp och ner den senaste tiden. Han missade cutten under U.S Open men kom fyra under The Masters. Till 15 gånger pengarna kan det vara värt en liten slant.

Vi använder oss av cookies. När du använder Tippat.se godkänner du vårt användande av dessa. Läs mer om cookies här.