Sexpack med Betsafe

Sexpack med Betsafe

När vi pratar om sexpack och betsafe så gäller det inte träningsmål inför beach 2014 utan betsafes sex olika ölmärken. Inför den är kampanjen har Betsafe hittat på sex olika öl och varje ger en viss bonus.

Ett exempel är Hat trick Hero. Med detta erbjudande så lägger man ett spel på att en speciell spelare gör mål. Skulle spelaren göra mål igen så dubblar Betsafe oddset, gör spelaren hat-trick så tripplar Betsafe oddset. Ett annat exempel är Snore Draw-ölen. Med det bettet så betalar Betsafe tillbaka ditt spel på ”rätt resultat” i form av en gratisbonus ifall matchen slutar 0-0.

Besök Betsafe och läs mer om detta erbjudande här.

Regler och villkor gäller för dessa bonusar och allt om dessa finns att läsa på Betsafs websida under varje separat specialerbjudande. Var säker på vad som gäller för just ditt bett.

Det här var ett ganska annorlunda och roligt sätt att erbjuda speciella bonusar till sina spelare. Vi ser gärna mer av den här varan då det är ett underhållande och upplyftande sätt att erbjuda sina kunder lite extravärde och roliga spel.

Läs mer om Betsafe.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.