Salming Underwear

Salming Underwear

Nordicbet har en het kampanj som kan vara värd att ta en närmare titt på. De själva kallar erbjudandet för superbonus och det är svårt att inte hålla med om det. Med sitt något ovanliga erbjudande ger Nordicbet stort värde för nya spelare. Bonusen som erbjud är en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor tillsammans med ett riskfritt spel. Utöver det så får du även två schyssta kalsonger eller trosor från Salming Underwear.

Besök Nordicbet och gör anspråk på dina underbyxor från Salming.

Erbjudandet gäller endast spelare som skapat sitt konto efter 1a september 2013 och skrivit in koden SUPERBONUS när det gjort sin första insättning. Det innebär alltså att om du har ett konto skapat efter 1a september men ännu inte satt in pengar så har du möjlighet att ta del av bonusen samt om du ännu inte har något konto på Nordicbet.

Kalsongerna är av modellen Salming Franson och färgerna är röd/svart. Vill man hellre ha trosor är det modellen Survivor som gäller och färgerna är svart/rosa. Båda modellerna finns i storlekarna S till XL. För att få underkläderna så måste man, utöver att ha skapat sitt konto efter 1a september och skrivit in koden SUPERBONUS när man satt in pengar fylla i formuläret på deras kampanjsida.

Minsta insättningen för att ta del av denna bonus är 100 kronor. Värt att tänka på är att två par Salmingkalsoner eller trosor kostar betydligt mer än 100 kronor och att det bara där är värt att skapa sitt konto hos Nordicbet. Att man dessutom får ett riskfritt spel och 100% upp till 1000 kronor är naturligtvis eftersträvansvärt även det men att du får två par märkes-kalsonger/trosor för så lite som 100 kronor är anmärkningsvärt.

Läs mer om Nordicbet

De skickar underkläderna inom 14 dagar men påpekar på kampanjsidan att vid stora kampanjer som denna så är det möjligt att det tar lite längre tid.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.