Nordicbet Super Söndag

Nordicbet Super Söndag

Det här är ett erbjudande för alla som önskat att se de bästa fotbollsmatcherna i världen men inte riktigt vet hur man får tag på de rätta biljetterna, eller inte har ekonomiska möjligheter att åka iväg och titta på den bästa fotbollen. Varje söndag 19:00 har nämlige Nordicbet en pokerturnering där man kan vinna biljetter till att se några av de bästa lagen in action. I vinsten inkluderas även 3 nätters övernattning i staden som matchen spelas i.

Sattelitturneringar till Super Söndag-turneringen spelas varje Tisdag och Torsdag. Om man inte fått sin plats via en sattelitturnering så kan man köpa in sig i den ordinarie turneringen på söndagar för €5+€0.5. Det är med andra ord inte speciellt dyrt att få sin chans att se toppmatcher live. Läs mer om Nordicbet.

Vinnaren av turneringen får välja två biljetter till vilken match som helst som Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester City och Manchester United spelar i Premier League. Ta din chans att vinna biljetter med övernattning samtidigt som du får nöjet att spela lite poker. Gå till Nordicbet och läsa mer om detta erbjudande och fånga din chans att vinna!

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.