Nordicbet bonuskod SUPERBONUS

Nordicbet bonuskod SUPERBONUS

Med Nordicbet bonuskod SUPERBONUS så får du en bonus i två delar. Första delen består av en 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor. Sätt in 1000 kronor och få 2000 att spela för. Läs mer om Nordicbet.

Del två i bonusen är ett riskfrittspel upp till 500 kronor. Om man inte vinner på sitt första spel efter att man tagit bonusen så får man pengarna tillbaka, så länge det inte överstiger 500 kronor. Om man bettar för mer än 500 kronor så får man naturligtvis 500 tillbaka men summan i bettet som översteg 500 förblir förlorad.

Att hämta bonusen är mycket enkelt. Gå till Nordicbet och skapa ditt konto. När du sätter in pengar skriver du in Nordicbet bonuskod SUPERBONUS och slutför insättningen. Sen är det bara att spela!

Skapa ditt konto hos Nordicbet här

Nedan kommer en kort genomgång hur man går till väga för att skaffa sig denna eminenta bonus. Först så måste man skapa ett konto på Nordicbet. Det gör man genom att klicka på den orangea starta här-rutan högt upp i mitten på sidan, eller på den blåa ”klicka här” knappen i reklamrutan för superbonusen. När man klickat i någon av dessa rutor så kommer det upp en registreringsruta där man ombes att skriva in sitt namn, adress, e-mail och lite ytterligare information som berättar vem man är och var man bor. Slutligen kan man välja om man ska få e-mails från nordicbet och om man godkänner deras vilkor och regler. Om man inte klickar i rutan som bekräftar att man godkänner deras vilkor och regler så går det inte att skapa ett konto så den måste man klicka i.

Efter att kontot är skapat så får man ett e-mail som verifierar att man skapat sitt konto. När detta är avklarat är det dags att logga in. Gå till Nordicbet och logga in och väl inloggad så klickar man på knappen Insättning högst upp lite till höger på skärmen. Där får man skriva in sitt kortnummer och hur mycket man vill sätta in. Här kommer det viktigaste av allt. Det är nu man ska skriva in bonuskoden SUPERBONUS. Missar man att göra det så går man miste om bonusen. Det går säkert att kontakta supporten och få den aktiverad i efterhand men för att garantera att det inte blir något strul så ska man skriva in bonuskoden. Bilden nedan visar var man ska skriva in SUPERBONUS när man gör sin första insättning.

Nordicbet har haft SUPERBONUS som bonuskod under ett antal månader nu. Även om bonuskoden har varit densamma så har erbjudandet som kommer med bonuskoden ändrats. Innan det nuvarande erbjudandet så gav bonuskoden en insättningsbonus tillsammans med två par salmingkalsonger.

Vad som kommer efter det nuvarande erbjudandet är i dagsläget okänt men det kommer med största sannolikhet fortfarande att vara deras generösa insättningsbonus men istället för det riskfria spelet så får man antaligen något annat spännande.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.