Live-streamad sport på Betsafe

Live-streamad sport på Betsafe

Även Betsafe har hoppat på live-stream-tåget och är nu en i mängden av siter som erbjuder live-stremade sporthändelser direkt i datorn eller mobilen. TV-kanalerna som under årtionden haft något form av monopol på att visa sporthändelser i TVn har nu fått konkurrens på riktigt. Vi skrev för ett par veckor sedan om att man kan se NBA-matcher live via deras websida. Fler sporter inkluderas och fler siter implementerar live-streaming. Läs mer om Betsafe Live Stream.

Vi har även skrivit om e-sport som nästan uteslutande ses via live-streams på nätet och ytterst sällan får tid i någon av våra vanliga TV-kanaler. När det är stora händelser i Starcraft 2, Dota2 eller League of Legends så har det vid ett antal tillfällen varit över en miljon tittare. Att ha flera hundra tusen tittare hör inte till ovanligheten när det är några större turneringar i något av dessa spel. Med det i åtanke så finns det goda möjligheter för sportsiterna att verkligen få ordentlig fart på sina streams.

Under Betsafes meny ”Live Betting” så ser man alla matcher som spelas just nu som det går att betta på, vissa av dessa matcher har en liten gul ruta som det står TV i. Dessa matcher med TV-symbolen har man då möjlighet att se live online. Man behöver ha minst en krona på sitt konto för att kunna titta live. Kombinera lite spännande Live Betting med att se matchen direkt i datorn, istället för att som i många andra fall, titta på TVn och betta på datorn. Nu kan man göra allt på samma ställe. Gå till Betsson och läs mer om deras Live Betting.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.