Betta på e-sport hos Pinnacle sports.

E-sport med Pinnacle

Vi skrev tidigare om att e-sport är en ganska ung sport som är på framfart och att det numer går att spela på resultat i dataspelsmatcher. På fredag är det en tävling i League of Legends mellan HK Attitude och Saigon Jokers. Oddsen för matchen är 1.311 för HK Attitude och 3.510 för Saigon Jokers. Vill du läsa mer om Pinnacle kan du göra det här.

Det som är intressant nu är att League of Legends nyligen lämnade sin tredje säsong bakom sig och håller nu på att uppdateras inför fjärde säsongen. Det innebär att spelet för ett par veckor sedan genomgick en serie förändringar. Flera vapen, rustningar och annat som spelarna skaffar har gjorts om och har andra attribut nu än vad de hade under förra säsongen. Utöver det så har även en del items tagits bort och andra lags till. Kort och gott, spelarna har inte haft tid att vänja sig helt och utforska alla olika kombinationer som man nu kan använda sig av och det kan leda till att lag som ansågs som självklara vinnare har missat en ny strategi och därav åker på pisk och förlorar. I matchen som spelas på fredag är det sagt att det är den nya patchen som kommer att användas vilket öppnar för överraskningar.

Visserligen bör HK Attitude ta denna match men om man är intresserad att ta sig an e-sportsvärlden och försöka att vinna pengar där kan det här vara ett bra steg in i det hela. Matcherna kommer även att streamas live för den som vill titta. Det är kommentatorer som leder tittarna genom matchen och berättar vad som händer, när det händer och varför spelarna gör som de gör. Vilket gör att även den oinsatte kan förstå vad som händer och varför. Så dagens spelerbjudande går till pinnaclesports som ligger i framkant när det kommer till sportsbetting.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.