Bonus hos Nordicbet

Bonus hos Nordicbet

Vi har nu kommit in i augusti och i och med det kan man förvänta sig att sommaren tyvärr börjar närma sig sitt slut. Efter en sådan toppensommar som vi blivit bortskämda med så är det nu dags att se om våra favoritsiter kan skämma bort oss med ståtliga höstbonusar. Vi ser över vad som finns att roffa åt sig och först upp för granskning är Nordicbet.

Nordicbet brukar ha bra och konkurrenskraftiga bonusar och vi tar därför och skriver om deras aktiva bonusar nu så får dessa agera måttstock för vad vi kan förvänta oss från andra siter framöver. Hos Nordicbet får man i dagsläget en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor. För att få del av den här bonusen måste man skriva in bonuskod SPORT100 när man gör sin insättning. Bonusen gäller också endast för nya spelare hos Nordicbet.

Nordicbet har också något som de kallar för sista utvägen. Sista utvägen kan man använda när man nästan fick in en storvinst men missade med ett oddsval. En match som slutat i besvikelse kan här kanske ge lite upprättelse. Så här fungerar Sista utvägen.

Regler:
• Ditt kombospel måste bestå av minst fem 1×2-val (du får inte välja oddsval från andra marknader) och läggas innan matchstart.
• Du kan ha med oddsval från följande ligor: danska Superligaen, danska NordicbetLigaen, norska Tippeligaen, norska Division 1, Allsvenskan, Superettan, finska Veikkausliiga, finska Ykkonen.
• Du kan få flera kombospel återbetalda om alla förloras med enbart 1 oddsval men inte mer än 500 kr per kund för varje kampanjperiod.
• Varje kampanjperiod hålls från 09:00 CET varje fredag till 23:59 måndagkväll.
• Kampanjen ”Sista Utväg” kommer att hållas varje helg tills vidare.

Läs mer om Sista utvägen och hämta din bonus hos Nordicbet här.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.