Betta på ALS Ice Bucket-challenge med Betsafe

Betta på ALS Ice Bucket-challenge med Betsafe

ALS Ice Bucket Challenge har fått en enorm spridning senaste tiden. Det som antagligen gjorde att det fick sådan otrolig fart var när Facebooks grundare hällde en hink med iskallt vatten över sig och sedan utmanade Bill Gates. Bill Gates svarade naturligtvis och han gjorde det på ett fyndigt och underhållande sätt.

Dagarna efter fick man se olika stora kändisar genomföra sin Ice Bucket Challenge och många försökte överträffa de tidigare deltagarna. Vilket gjorde Ice Bucket Challenge till något som var roligt att titta på samtidigt som det framförde en viktig sjukdom och forskning i ljuset. Efter någon vecka började även videos med ”vanligt folk” dyka upp. Jag kan ge mig sjutton på att de flesta som läser det här har någon vän eller bekant som gjort utmaningen vid det här laget och postat på youtube och/eller facebook.

Betsafe har nu bestämt sig för att låta oss spelsugna betta på Ice Bucket Challenge. Betten går ut på att de har en lista med kända svenska personer och vi kan då betta på att dessa kommer att anta ALS Ice Bucket Challenge om de blir utmanade. Några exempel på folk man kan betta på är Göran Persson, Pekka Lindmark, Gudrun Schyman och Björn Ranelid. Oddsen på dessa är inte skyhöga men man kan till exempel få 4 gånger pengarna om Jan Gulliou skulle anta utmaningen om han blev nominerad.

Kika in på Betsafe och läs mer

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.