Betssons välkomsbonus

Betssons välkomsbonus

Nya spelare välkomnas till Betsson med hela 1500 kronor i oddsbonus. Det finns fina erbjudanden för deras casino och pokeravdelning också men då vi är fokuserade på odds så väljer vi att endast prata om deras oddsbonus för tillfället.

Besök Betsson

Det finns allså 1500 kronor att få hos Betsson för alla nya spelare som är intresserade av sportsbetting. Bonusen är en 100% insättningsbonus upp till 1500 kronor. Det innebär att man själv väljer hur mycket man vill sätta in och Betsson matchar sedan den insatta summan. Minsta insättning för bonusen är 100 kronor och högsta är 1500.

Om man skapar sitt konto och sätter in 100 kronor så får man alltså 200 kronor att spela för och om man istället sätter in maxsumman för bonusen, 1500 kronor, så får man 3000 kronor att spela för.

Läs mer om Betsson

Dessa bonusar är naturligtvis ett sätt för siterna att locka nya kunder till just deras site. Även om det är ett marknadsföringsknep så ska man vara medveten om att det fortfarande är riktiga pengar man får och att det är riktiga vinster man kan vinna för dessa pengar. Att få 1500 extra när man ändå tänkt att betta lite på sitt favoritlag eller helt enkelt det lag man tror har bäst chanser att vinna är ett väldigt bra och fördelaktigt erbjudande som spelare.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.