Betsson utmanar stryktipset

Betsson utmanar stryktipset

Stryktipset ska få konkurens. Betsson skapar ett nytt spel som ska konkurera med stryktipset. Spelet kommer att heta Ettkrysstvå och Betssons förhoppning är att folk ska tycka att deras spel är roligare och bättre än sin konkurent och därför föredra att spela på det.

Kolla in Betsson

Stryktipset lanserades 1934 och har sedan dess varit ett av de populäraste spelen i Sverige. I och med stryktipsets popularitet har Betsson bestämt sig för att utmana Svenska Spel i detta avseende. Ettkrysstvå kommer att ha 13 förvalda matcher vars utgång spelarna ska försöka förutse. En stor skillnad är dock att Ettkrysstvå kommer att vara oddsbaserad och inte poolbaserad som stryktipset är idag. Det innebär alltså att man vet redan i förväg hur mycket man kommer att vinna till skillnad från stryktipset där vinsten beror på hur många som sätter 13 rätt och hur stor prispoolen är.

Betsson själva säger att eftersom spelet är oddsbaserat ger det ett större djup på spelet och spelarnas egna skicklighet får en större inverkan på deras resultat.

Läs mer om Betsson

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.