Betsafes specialerbjudanden

Betsafes specialerbjudanden

Betsafe är en framstående site när det kommer till sportsbetting och för er som inte redan har konto där så kan det vara intressant att titta närmare på siten i fråga. Det är nämligen så att nya spelare på Betsafe får en väldigt generös insättningsbonus på hela 120% upp till 2400 kronor. Det innebär att om du sätter in 2000 kronor på din första insättning så får du 4400 kronor att spela för.

Hämta bonusen här.

För att göra anspråk på bonsen så måste man först skapa sitt konto hos Betsafe och logga in. Därefter gör du din första insättning och gå till fliken ”Tillgängliga bonusar” uppe i höger hörn och välj där sportbonusen. Direkt efter att du valt bonusen så krediteras ditt konto med pengarna.

Utöver det så har Betsafe en kampanj som de väljer att kalla Cashback på straffläggning. Det innebär att om ditt matchvinnare-bet inte sitter under ordinarie tid, men laget sedan vinner på straffar så betalar Betsafe tillbaka insatsen som bonus. Det fungerar alltså så att man först lägger ett singelspel inför en match på minst 100 kronor. Om laget du bettat på vinner matchen på straffar, alltså inte under ordinarie speltid, så betalar betsafe tillbaka din insats upp till 200 kronor som en bonus.

Detta cashback på straffläggnings-erbjudandet gäller för NHL-, KHL, SHL- och SM-ligamatcher som spelas mellan den 15e oktober till den 18e oktober.

Läs mer om Betsafe här.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.