3000 kronor hos NordicBet med bonuskod SPORT300 - Tippat

3000 kronor hos NordicBet med bonuskod SPORT300

Nordicbet uppdaterar med jämna mellanrum sina erbjudanden som erbjuds till nya spelare. Det är nu dags igen och den här gången har de slagit till med en riktigt rejäl insättningsbonus. Totalt kan du som ny spelare hos Nordicbet få 3000 kronor av siten att spela för. Dessa 3000 är uppdelade i tre olika insättningar så man behöver inte göra en gigantisk insättning på en gång för att ta del av denna bonusen utan man kan dela upp det i tre omgångar. Så här fungerar deras nya insättningsbonusar:

Första insättningen ger dig 100% upp till 1000 kronor
Andra insättningen ger dig 50% upp till 500 kronor
Tredje insättningen ger dig 150% upp till 1500 kronor

Totalt kan du alltså få 3000 kronor av Nordicbet. De har också satsat hårt på sitt erbjudande som de kallar Andra Chansen. Varje vecka väljer de ut ett antal matcher där man har möjlighte att få pengarna tillbaka på olika typer av spel om det oförutsedda händer i matchen.

För att kunna ta del av denna stora insättningsbonus är det jätteviktigt att man skriver in bonuskoden SPORT300 när man skapar sitt konto. Om du skapar ett nytt konto hos NordicBet och skriver in SPORT300 så får du den första insättningsbonusen max fem minuter efter att du gjort din insättning. Gå till NordicBet och hämta din bonus!

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.