100 Euro att hämta hos RedBet

100 Euro att hämta hos RedBet

RedBet är inte så pigga på att uppdatera sin insättningsbonus. Kanske har de hittat den magiska formeln till det perfekta välkomsterbjudandet, och därför inte känner något behov av att byta ut sitt. RedBet har, sedan en tid tillbaka, delat upp sin välkomstbonus i tre segment. Det går ut på att man får en bonus på sina första tre insättningar.

De har också olika bonuskoder som man måste skriva in vid varje insättning. Det är så enkelt och logiskt så att bonuskoden för första insättningen är sport1, för andra insättningen sport2 och ja, du gissade rätt, sport3 vid den tredje insättningen. Om man gör en insättning utan att skriva dess koder så får man alltså ingen bonus. Det kan vara värt att nämna att även om vi i stort sett alltid förespråkar att man ska utnyttja bonusarna som siterna erbjuder så kan det vara bra att veta att det ibland kan finnas en baksida med det. Det här är inte så vanligt men det är ändå värt att berätta. Jag läste om en spelare som skapade konto på en site och satte in pengar. Han utnyttjade också sitens sportbonus. Dessa bonusar kommer som bekant med omsättningskrav och för att kunna ta ut några pengar måste man omsätta den ett antal gånger. Den här spelaren gjorde en ganska stor insättning och spelade på en högoddsare och vann en betydande summa pengar.

Problemet nu var att för att kunna ta ut dessa pengar så var han tvungen att omsätta summan ett antal gånger. Vilket var både mödosamt och tog lång tid. Det löste sig till slut men det är bra att vara medveten om detta.

Hur som helst så får man 100% bonus upp till 50 Euro på sin första insättning med sport1 som bonuskod. Man får 50% upp till 25 Euro på sin andra insättning med sport2. Sist så får man även 50% upp till 25 Euro igen på sin sista insättning med sport3. Länken här tar dig till RedBets websida där du kan skapa ditt konto och hämta din bonus.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.