Artikel | Zlatan investerar i spelbolag | Tippat.se

Zlatan investerar i spelbolag

Zlatan är den främsta fotbollsspelare vi har sett i det här landet. Sagan är dock inne på sitt sista kapitel och bolltrollaren från Rosengård kommer antagligen lägga skorna på hyllan inom ett par år. Det betyder dock inte att Zlatan kommer att ligga på latsidan.

Zlatans totala lönehistorik sedan han lämnade Malmö FF börjar närma sig en en miljard kronor. I tillägg till det har han med största sannolikhet tjänat en rejäl hacka på olika reklamavtal. Zlatan skulle med största sannolikhet kunna dra sig tillbaka och inte lyfta ett finger igen, men det verkar han inte vara intresserad av. Zlatan har haft flera olika projekt på gång vid sidan av fotbollen. Han har släppt en bok, skapat en egen app och lanserat ett eget klädesmärke.

Nu verkar det som om att Zlatan har hittat ett nytt projekt. I mitten av september 2016 köpte Zlatan en stor post i ett svenskt spelbolag. Genom ett pressmeddelande berättade den stockholmsbaserade spelstudion ISBIT Games att Zlatan köpt 12,5 % av företaget.

ISBIT Games ligger bakom fler succéspel som exempelvis Batterijakten och First Person Lover.

Naturlig utveckling

Att Zlatan väljer att investera i ett spelbolag kan inte komma som någon större överraskning. Spelmarknaden fortsätter att växa och vi som har följt hans karriär vet att han har en livslång kärlek till tv-spel. Ni minns väl det här klassiska klippet från hans intervju med Rickard Ekman.

Zlatans kärlek till tv-spel verkar inte svalnat bara för att han har växt fram till en av världens bästa fotbollsspelare. I den här intervjun med en Schweizisk youtubestjärna berättar han lite om hans favoritspel och om den gången han blev kompis med en snubbe han träffade över Xbox-Live.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.