VM i Brasilien - Bästa Spelare Grupp G - Tippat

VM-nationernas viktigaste spelare (grupp G)

I grupp H har vi Tyskland, Portugal, Ghana och USA. Tyskarna är det svåraste laget att sätta en viktigaste kugge i. Vi kan ta ett gäng, känns det som. Mitt val faller på Müller i kamp med Götze. I Portugals fall är det givet. Och de är ju de här nationerna som ska gå vidare i gruppen, såvida inte Ghana och USA hittar på djävulskap som kan stjälpa de stora fotbollsnationerna i den här tuffa gruppen.

Thomas Müller – Tyskland
thomas_muller
Müller är en fantastisk fotbollspelare. Det är lite tråkigt att den enda som verkligen ser hans potential av de tränare som han haft är Louis van Gaal. Visst, konkurrensen är helt sjuk i Bayern och man kan vila Müller då och då. Men han skulle spelat flitigt om jag basade i Bayern München. Å andra sidan finns det en annan spelare i Bayern som man nyss hämtat in för stora pengar – Mario Götze. Jag tror att Götze gör ett vansinnigt bra VM, men frågan är om jag inte tror mer på Thomas Müller. 

 

Cristiano Ronaldo – Portugal
cristiano_ronaldo
Cristiano Ronaldo är Cristiano Ronaldo. Han är viktigast för Portugals framgång i VM. Vidare motivering överflödig.

 

Kevin Prince Boateng – Ghana
kevin_boateng
Kevin Prince Boateng är så klart det största namnet i Ghana. Han kanske inte kommer göra flest mål, men han behöver i alla fall vara riktigt stabil för att det ska gå något vidare för Ghana i VM.

 

Michael Bradley – USA
michael_bradley
Landon Donovan fick kliva hädan. Det är Michael Bradley som amerikanerna hoppas på i Brasilien.

 

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.