Blogg | Vinnaren av en iPhone 6 Plus presenterad

Vinnaren av en iPhone 6 Plus

De senaste veckorna har vi haft en tävling där ni kunde vinna en iPhone 6 Plus. Nu är vinnaren utsedd och vi gratulerar Niclas från Jönköping till vinsten. Vi fick tag i vinnaren i går kväll och bytte ett par ord.

– Grattis till vinsten.
Tack så mycket. Det känns kul med en ny telefon till jul.

– Vart kommer du ifrån och vad jobbar du med?
Jag kommer från en liten stad i Småland, strax utanför Jönköping. Jag jobbar på en ekonomiavdelning för ett större företag.

– Du vann telefonen genom att lägga ett spel hos Redbet. Hur mycket spelar du och vad tycker du om Redbet?
Jag spelar mestadels på Premier League och Champions League. Det brukar bli någon hundring varje vecka och ibland lämnar jag in ett stryktips. Redbet känns bra. Nu är det naturligtvis extra kul eftersom jag vann telefonen, men jag gillar deras nya design.

– Vad tycker du om Tippat.se?
Tippat är bra. Jag gillar framförallt informationen man får om man letar efter ett nytt spelbolag. Sen är det också kul att läsa andras tankar om matcher man tänker spela på.

– Du sa att du spelar Stryktipset i bland. Läser du Sparka & Spring?
Njaee, jag har tittat lite. Men det är inget jag läser varje vecka. Jag är med i ett litet stryktipsbolag ihop med farsan och några andra. Jag låter oftast dom sätta tecknen. Det blir lugnast så.

Vi tackar Niclas för pratstunden och gratulerar återigen honom till vinsten. Telefonen kommer på posten inom en snar framtid.

winner

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.