Viktor Bloms berättelse del 3 - Läs hela berättelsen om den otroliga resan!

Viktor Blom del 3 – Kniven mot strupen

Är nu inne i mitten av december. Fixat fram en rulle på 15k. Nu gäller det först och främst och bara gå plus och ta det lugnt. Går inte att förlora de här pengarna! I så fall kan jag säga adjö till pokern för alltid. Satte in 10k på iPoker. Går ifrån datorn. Sätter mig vid fönstret och tänker igenom hela situationen. Tänker för mig själv att jag måste vinna och inte göra några misstag. Försöker tagga upp mig själv och samtidigt ställa mig in på hur det hade varit att förlora allt igen.

Börjar på 200 NL. Hade kommit fram till att det var HU cashgame jag skulle spela. Hade trots allt gått väldigt bra där innan jag börjat spela för högt sist. Sätter mig direkt och börjar multitabla mot de första jag hittar. Det börjar sådär. Måste snabbt sätta in 5k till för att kunna reloada alla borden. Alla pengar på borden nu. Gäller bara och kämpa. Känns som varje pott är viktig och känns som jag verkligen har respekt för pengar. Varje coinflip sitter jag och ber! Det börjar gå bra igen. Efter två dagars nötande på 200NL, hela min vakna tid, så många bord jag klarade av… Kändes en liten lättnad. Började komma tillbaka så smått efter att gjort cashouts så jag kan betala skulder. Känns som spelet stämmer bra och jag är motiverad att spela. Börjar få upp lite rulle efter några dagar och går även upp i nivå till 400NL. Därefter 600NL. Allt går så bra! Kan knappt fatta det efter att förlorat tre månader i sträck. Försökte hålla runt 20 buy ins på nivån jag spelade. Det fortsatte gå bra och jag betade av nivå efter nivå. Var nu uppe på 2000NL. Hade börjat få deg på kontot och även cashat ut en del så jag kunde leva igen. Här kommer jag in i en liten downswing. Var här nära att gula rullen ett game mot BadBeatPANDA. Det va ett grymt roligt game då de va så aggressivt spel och båda hade små rullar och det svängde hela tiden. Vi spelade många bord och hela tiden var någon av oss tvungen att splitta för att kunna köpa in fullt i ett annat. Det svängde upp och min rulle va nere på 20-30k. Lyckas då klonka en stege för mina sista pengar och sedan bygger upp rullen till ca 300k efter en lång session. De va nu fredag kväll och vi skulle ut. Ingen mer poker ikväll! Kändes så skönt och ta ett break. Inte ens Black Jack…

Spelet fortsätter hur som helst. Det går bra och är uppe på 5000NL. Byggt upp mig bra nu. Inga games just då så går upp på 10000NL. Detta kändes egentligen för högt. Får ett game mot pokergirl3. Han var verkligen bra, men jag lyckades ta några inköp av honom efter bra timing och mycket flyt.  Sista potten 4-bettar jag honom med Q5s. Floppen kommer 235. Han checkar, jag checkar bakom. Jag hittar sedan Q för två par. Det bombas all in på rivern och han satt med AA… Då förstod jag att jag sprang för bra. Han klarade inte mer och lämnade borden whinande.

Innan Viktor hinner skriva fortsättningen på sin berättelse, utsätts han för ett angrepp mot sina datorer. Viktor hade en krypande känsla av att han var evigt motriggad och att någon kanske till och med fuskade mot honom. Svenskaspelare.com rådde Viktor att

lämna in sina datorer till ett proffs för att kontrollera att allt stod rätt till. Den 24: e april 2009 kom sedan ett ovälkommet meddelande:

– TROJAN […] har trojan på 2 av 3 datorer jag spelar på.

Viktor ber om att raderas ut från svenskaspelare.com. Med respekt för honom stänger Svenskaspelare.com all aktivitet som har med honom att göra. Blom90-tråden på Svenskaspelare.com låses och uppföljningen av berättelsen förlöper. Viktor är frustrerad över att han haft trojaner på sina datorer och intresset att skriva om sin pokerkarriär får ett abrupt slut. Kommunikation till fansen, lägger han i annans händer. Svenskaspelare.com väljer att tills vidare att inte svara på frågor kring Viktor Blom. 

Viktor Blom del 4 –>

<– Viktor Blom del 2

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.