Unibet Fantasy Sport -

Unibet Fantasy Sport

Unibet har äntligen öppnat sin fantasy-produkt för allmänheten. Unibet Fantasy Sports är fortfarande i sin betaversion, men nu kan alla äntligen spela.

Öppna ditt konto hos Unibet och testa Daily Fantasy Sport här!

Vi har tidigare skrivit om att Unibet planerade att bygga ut sin oddsavdelning med Daily Fantasy-turneringar. Daily Fantasy Sport är managertävlingar som avgörs under en match eller en omgång i stället för över en hel säsong. Upplägget är detsamma som för pokerturneringar. Du betalar ett inköp för att vara med i en turnering och sedan delar de bästa spelarna på prispoolen. Unibet kan erbjuda tjänsten genom att ta ut en avgift för att administrera turneringarna.

I dagsläget finns det bara turneringar för fotbollsmatcher hos Unibet. Men med tanke på utbudet hos aktörerna som finns i USA räknar vi med att de kommer expandera och lägga till fler sporter inom en snar framtid.

När du anmäler dig till en turnering är ditt mål att plocka ut de fem spelare som kommer att prestera bäst under en match. En turnering kan bestå av antingen en eller flera matcher. För att försvara valet av spelare måste du hålla dig under ett på förhand bestämt lönetak. Dina lag består av 1 målvakt, 1 försvarare, 1 mittfältare, 1 anfallare och en valfri utspelare.

Vårt lag inför Unibets första gratisturnering som avgörs under två Champions League-matcher. Porto mot Juventus och Sevilla mot Leicester.

Det lag vars spelare som samlar ihop flest poäng vinner turneringen. Spelare samlar poäng efter följande tabell:

Alla positioner
<60 minuter speltid: 1
>60 minuter speltid: 2
Gult kort: -2
Rött kort: -5
Vunnen frispark: 0.5
Orsakad frispark: -0.5
Självmål: -4
Missad straff: -4
Anfallare
Mål: 5
Assist: 4
Målchans: 1
Mittfältare
Mål: 6
Assist: 4
Målchans: 2
Vunnen Tackling: 0.5
Brytning: 0.5
Försvarare
Mål: 7
Assist: 5
Målchans: 2
Hållt Nollan (om 60 minuter eller mer spelats): 3
Vunnen Tackling: 0.5
Brytning: 0.5
Insläppt mål: -0.5
Målvakter
Räddning: 1
Räddad straffspark: 5
Insläppt mål: -2
Hållt Nollan (om 60 minuter eller mer spelats): 4
Mål: 10
Assist: 7
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.