UF-företag: pokerbord från bet on road -

UF-företag: pokerbord från bet on road

Några medlemmar från SvenskaSpelare som har ett UF-företag (Ungt Företagande) har konstruerat ett spelbord anpassade för bussar. Dessa fem gymnasiekillar hjälper vi med en marknadsföringsnotis här.

 

 

Några medlemmar från SvenskaSpelare som har ett UF-företag (Ungt Företagande) har konstruerat ett spelbord anpassade för bussar. Dessa fem gymnasiekillar hjälper vi med en marknadsföringsnotis här på SvenskaSpelare som kanske leder till att några dörrar för deras UF-företag öppnas. Företaget heter bet on road och såhär beskriver dem sin produkt:

Vi tillverkar och säljer spelbord av högsta kvalitet, anpassade för “långfärdsbussar”. Spelborden är vikbara och dessutom utrustade med mjuka läderkanter, marker- och dryckhållare och en elegant spelduk. Spelborden kan användas till mycket, till exempel för att spela poker, såväl “texas hold em” som “5-kortspoker”, men även hundratals andra kortspel.

Självfallet kan man käka mat, bryta arm, skicka up laptopen och grinda, deklarera eller vad annat man nu vill göra på borden under bussturen.

 

Spelborden finns i olika färger och bet onroad har tagit fram exempel på färgkombinationer som ni kan hitta på deras hemsida där man för övrigt också kan beställa ett bord redan idag. “Välj själv vilken färgkombination du vill ha, tryck lagets logga och bli pokerkungen i bussen”, säger Marcus Ekström, marknad- och ekonomiansvarig.

 

Kortfakta:

– Pokerbord anpassat för bussar.

– Innehåller marker och dryckhållare – du slipper plocka upp marker från golvet, och du slipper torka upp en eller två koppar kaffe.

– Valfri färgkombination

– Spelduk som ger en riktig pokerkänsla.

– Valfri logga kan tryckas på borden (populärt bland lag och företag)

– Borden bygger 184x42cm (ihopvikt 92x42cm) och ger plats för hela 7 personer.

Framtidsmålen är satta mot att bredda sortimentet med vanliga kvalitetsstarka pokerprylar. Var kom då idén från?

 

– Vi kom på denna idéen då vi som många andra lag och föreningar hade en träplanka längst bak i bussen för att lira lite poker på till och från våra bortamatcher, säger bet on road.

 

www.facebook.com/betonroad

www.betonroad.se

 

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.