Artikel | Sport under påsken | Tippat.se

Sport under påskhelgen

Påsken är här och det är en bedrövlig högtid. Kokta ägg och påskmust är asäckligt, fyrverkerier inte det minsta roliga och systembolaget har stängt på en fredag. Som tur är kan vi bortse från all tradition och fylla helgen med utmärkt sport. Här kommer några av helgens höjdpunkter.

Långfredag
Linköping mot Skellefteå Semifinal 4 (15.15)
Skellefteå kan avancera till sin femte raka final under långfredagen. De har kört över LHC i två av tre matcher och jag har svårt att se hur LHC ska kunna vända det här. Skellefteå är ett mycket bättre hockeylag än Linköping och jag tror de vinner nere i SAAB Arena. Bortavinsten betalar 2.25 gånger pengarna hos mobilbet.com där du kan få 100 spänn gratis.

Utsiktens BK mot Degerfors (16.00)
Superettan sparkar igång med Brommapojkarna mot Östersund (ej tv-sänd) och Utsiktens BK mot Degerfors. Jag vet att långfredag ska präglas av sorg men att tvinga på oss det här är fanimig i överkant.

Påskafton
Roma mot Napoli (12.30)
Intressant match i Serie A. Roma såg länge ut att vara klar tvåa bakom Juventus men något har hänt den senaste tiden. Roma har ramlat ihop som ett korthus och det här är ett utmärkt läge för Napoli. 3.45 på Napoli här är klart intressant.

Arsenal mot Liverpool (13.45)
Viktig match i Premier League. Om Liverpool vinner så är de bara tre poäng bakom Arsenal samtidigt som Arsenal praktiskt taget säkrar tredjeplatsen om de vinner. Arsenal är favoriter och jag tror Gunners tar det. Räkna med en målrik match.

Hammarby mot Häcken (14.00)
Hammarby är tillbaka i finrummet (lol) och de möter Häcken i öppningsmatchen. Det kommer vara bra drag på söder under påskafton men Häcken kan mycket väl förstöra festen.

Växjö mot Frölunda (15.15)
Fjärde semifinalen mellan Växjö och Frölunda. Bör bli en jämn och bra hockeymatch.

Borussia Dortmund mot Bayern München (18.30)
Vi får 2.10 på Bayern München i Bundesliga. Det räcker väl så, va?.

Påskdagen
Sunderland mot Newcastle (17.00)
Det finns viktiga fotbollsmatcher och så finns det Sunderland mot Newcastle. Alan Shearer, Peter Beardsley, Shaka Hislop, Shay Given och Gary Speed (rip) mot ett gäng odugliga gruvarbetare. Howay the lads!

Annandag påsk
Frölunda mot Växjö semifinal 5 (15.10)
Femte semifinalen bör även den bli jämn och underhållande. Svårtippad matchserie.

FC St Pauli mot Fortuna Düsseldorf (20:15)
St Pauli är, bakom Newcastle, världens coolaste fotbollslag. Nu möter de Düsseldorf och det är en viktig match om de vill undvika degradering.
stpauli

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.