Show på Santiago Bernabeu -

Show på Santiago Bernabeu

Tjena, Stellan här. Jag la en rek på under 4.5 mål i Real mot Sevilla och refererade till respektive lags 10 senaste matcher som visserligen inte varit direkt målsnåla, men inte heller målkavalkader. Och så kom urladdningen. Det blev till slut sju mål framåt och tre mål bakåt när Real tog emot Sevilla 22:00 igår svensk tid.

Bale inleder med att göra en kanonkasse efter att han serverats av Benzema. Benzema fick bollen av Isco på vänsterkanten och står och vänder i straffområdet där han ser Bale komma lite bakom. Han släpper till Bale som tar emot den med vänster yttersida och lägger upp den för skott. Skottet trycker han upp i höger kryss. Inget dumt avslut herr Bale.

Samme man gör 2-0 på frispark. Bra tryck i tillslaget och in i mål 2-0 efter 26 minuter. Lite tur med en kraftig touch i muren, men ändå.

Ronaldo släppte frisparken till Bale, men tog straffen de fick halvtimmen in. Inget misstag från Ronaldo och 3-0. Keepern gick åt rätt håll men Ronaldo höll straffen hård och det var inte så mycket att göra för Beto som ändå skulle få gräva ur fler mål från den egna buren.

Straff åt andra hållet. Rakatic skickade in bakom López och reducerade till 3-1. Löjligt billig straff när Ramos håller sig i närheten av Figueiras som ramlar i straffområdet.

Sevilla reducerar igen! 3-2 efter att Becco hittat rätt efter bra Sevilla-spel uppbyggt från vänsterkanten. Inte ens 40 minuter in och fem mål noterade.

Andra halvlek hinner löpa i dryga åtta minuter innan Karim Benzema gör en kasse och 4-2 till Los Blancos. Återigen får en Real-spelare stå i Sevillas straffområde, göra sig mottaglig för boll och placera in den där han vill. Ned i Betos vänstra hörn valde Benzema att lägga in den. Kul att se Benzemas landsman tillika Reals assisterande coach Zinedine Zidane glädjas över målet.

Favorit i repris. En gång till är det lite av kalkonmarkering i Sevillas försvar. Ronaldo tackar och gör 5-2.

Rakitic svarar med att göra ett kanonmål från lite avstånd. Efter en kontring och en fin prestation från Perotti spelas Rakitic som drar till direkt. Bollen landar i López vänstra kryss efter att bollen tagit en härlig båge. Riktigt fint mål och 5-3.

Ronaldo hade inte fått nog utan kämpade in 6-3. Uppassad av flera Sevilla-spelare tränger han sig igenom och skjuter på en blockerande Pareja. Blocken får dock inte önskad effekt utan Ronaldos skott får en kursändring som ställer Beto och går in i mål.

Benzema avslutar målskyttet genom att nicka in 7-3. Solid nick, fint inlägg.

Alla målen:
1-0: Bale 14
2-0: Bale 27
3-0: Ronaldo 32
3-1: Rakitic 38
3-2: Bacca 40
4-2: Benzema 53
5-2: Ronaldo 60
5-3: Rakitic 63
6-3: Ronaldo 72
7-3: Benzema 80

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.