I juni 2014 lanserar Redbet en helt ny rykande färsk sportsbook

Redbet lanserar en helt ny sportsbook

I juni månad kommer Redbet att lansera en helt ny sportsbook. Den kommer att vara fullspäckad med fantastiska erbjudanden och en helt ny mjukvara med banbrytande funktioner. Redbet har redan nu en strålande sportsbook men för att hänga med i tiden och utvecklingen har de bestämt sig för att göra deras sida ännu bättre. Mer om Redbet kan ni läsa här.

Under fotbolls-VM kommer de att köra en lång rad attraktiva kampanjer för deras befintliga spelare tillsammans med oemotståndliga erbjudanden för nya spelare. Vi vet ännu inte mycket om dessa erbjudanden men med tanke på att det är Redbet så har vi väldigt höga förväntningar. De kommer att ha omfattande oddskampanjer som kommer som ett starkt komplement till deras andra starka egenskaper så som snabba utbetalningar och en av världens bästa kundtjänster.

Under VM kommer Redbet att köra ett cashback-erbjudande tillsammans med belöningar för stora multipel-vinnare. De kommer också att ha belöningar för riskabla spel och ett stort bet-race under hela fotbolls-VM. Mer info om dessa erbjudanden kommer framöver när Redbet publicerar detaljerna kring dessa. I väntan på det så kan ni gå till Redbet och ta del av deras nuvarande erbjudanden eller bara lära känna siten i väntan på den helt nya sportsbooken. Ta mig till Redbet!

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.