OS 2014 -

OS 2014

Det är bara månader kvar tills det att burken fylls av snoriga skidåkare, snusande hockeyspelare och curlingspelare med större bekräftelsebehov än Blondinbella. Just det, Vinter-OS 2014 närmar sig med stormsteg. De olympiska spelen avgörs i Sotji, Ryssland, mellan den 7e och 23e februari.

För er som undrar så gränsar Sotji till Georgien och är tydligen något slags skrytbygge som Putin har slängt upp. Kollar man på bilderna så är det inte helt olikt Dubai. Sotji är ett ganska bra val för oss svenskar, då det ligger i en tidszon som är tre eller fyra timmar före oss. Det här betyder att de hetaste händelserna borde dra igång mellan 15.00 och 17.00 svensk tid. Det betyder också att vi antagligen kommer kunna slå på en TV och kolla på OS hela dagarna.

För att kolla på OS gäller det att du har Viasat. Det smidigaste för oss som vill kolla på OS medan chefen tror att vi sitter upptagna med excelblad och powerpoint-presentationer är att skaffa viaplay. Viaplay är Viasats internetabonnemang som gör att du kan följa all action via datorn, mobilen eller surfplattan. Utöver OS så får du även tillgång till Premier League, Champions League, NHL, NFL, massa golf och en hel del annat fint som man kan fylla dagarna med. De har dessutom ett stort utbud av serier och dokumentärer som man får med på köpet när man tecknar ett sportabonnemang. Sportpaketet hos Viaplay kostar 279 spänn i månaden, och det är den bästa investering undertecknad har gjort. Fast det kanske säger mer om mina kunskaper om aktiemarknaden än om Viaplays utbud…

Spelbolagen har redan börjat erbjuda odds på vinter-os i Sotji. De som har flest odds just nu är PAF. Där kan du bland annat spela på hur många medaljer Norge kommer att ta, skidskyttet och backhoppning. Vill du lira på Tre Kronor kan du göra det på exempelvis Betsafe och Betsson. Båda bolagen ger 5.50 gånger pengarna på att Tre Kronor får med sig guldet.

Tror du att damkronorna vinner OS-guld så får du 24 gånger pengarna hos både Betsafe och Betsson.

Oddsutbudet på OS kommer naturligtvis att öka desto närmare OS och vi kommer naturligtvis leverera speltips på alla de heta odds vi kommer över så håll ögonen på våra speltips för OS 2014.

Ah, just det. En dryg vecka innan OS drar igångspelas Super Bowl. Februari kan bli en ganska okej månad.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.