Ny oddsavdelning hos Redbet -

Ny oddsavdelning hos Redbet

Redbet är en riktig klassiker i spelsverige. De senaste månaderna är det dock någonting som har saknats. Det har de dock åtgärdat nu och Redbet har äntligen släppt sin nya oddsavdelning.

Redbet har varit ett uppskattat spelbolag i mer än 10 år nu. De gjorde sig snabbt ett namn inom spelsverige och de har navigerat den allt tuffare terrängen på ett imponerande sätt. En stor anledning till deras framgång har varit att de alltid satt sina medlemmar i första rummet. De har alltid haft en bra kundtjänst och investerat stora pengar i att erbjuda ett bra mervärde för sina medlemmar.

De senaste månaderna har dock varit tunga för Redbet då de inte lyckats få till sin nya oddsavdelning. Vi kan bara spekulera i varför Redbet inte lyckades följa tidsplanen kring sin nya sports book, men det finns ingen anledning till att göra det nu. Oddsavdelningen är äntligen här och vi ser fram emot att Redbet ska ta tillbaka sin plats som ett av Sveriges mest framstående spelbolag.

Oddsavdelningen hos Redbet levereras av SBtech vilket betyder att de kommer kunna erbjuda odds och marknader i världsklass.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.