NBA livestream gratis hos Bet365 -

NBA livestream gratis hos Bet365

Tjena, Stellan här. Tänkte tipsa lite om något riktigt gött för er som är basketfans. Bet365 livestreamar NBA-matcher så att du kan kolla gratis. Som kund hos Bet365 får du access till den här tjänsten vilket är ganska smarrigt om man frågar mig. Det gäller alla matcher i NBA och tjänsten heter Bet365 livestreaming. Du kan glo i telefonen om du vill göra det också vilket är riktigt fint. Jag kör med min iPad på gymmet som jag lutar lite över displayen på träningscykeln. Jag råkar vara en sån där riktig nattuggla så det kommer väl till pass att se lite högklassig basket.

Vad behöver man för att få del av Bet365 livestream?
En krona på kontot (eller mer). Det handlar om att vara kund. Bet365 satsar på livestreamingen som mervärde till sina kunder och du behöver alltså inte betala en massa pengar för att få se matcherna som du vill se. En riktig bjudning med andra ord.

1. Gå till Bet365
2. Sätt in lite deg
3. Spela (antingen på vilket sportevent som helst eller sätt igång livestreamingen på aktuella event)

Det är inte bara basket som Bet365 streamar utan vi snackar över 50 000 matcher som du kan se. Du kan se, utöver NBA, La Primera Division, Serie A, Zlatan i Ligue 1, VM-kval och även tennis. Slamdunk!

Lebron James

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.