Mexiko och Uruguay i praktiken till VM -

Mexiko och Uruguay i praktiken till VM

Tjena, Stellan här. Jag kollade Mexiko mot Nya Zeeland igår. Dels för att jag hade ett tungt dubbel-bet i JOR – URU och MEX – NYZ, och dels för jag ville se hur bra Mexiko är. FIFA-rankingen ska man ju ta med ett kar med salt men jag kikade ändå på den inför gårdagens matcher:

Jordanien på plats 71
Uruguay på plats 6
Mexiko på plats 24
Nya Zeeland på plats 79

Det var knappast något snack i endera matcher igår. Mexiko spelade mot ett väldigt mycket sämre lag, och även fast det tog en halvtimme att göra första målet i matchen så fanns det ingen annan tänkbar utgång än en etta. 5-1 blev det tillslut. Jordanien mot Uruguay såg jag inte men där blev det också stora siffror efter att sydamerikanerna gjort fem mål. Så Mexiko och Uruguay går, såvida det sjukaste någonsin händer, till VM.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.