Maria från lyxfällan kammade hem 40 000 kr på V75

Maria från lyxfällan kammade hem 40 000 kr på V75

24 åriga Maria Anna som tidigare varit med i Lyxfällan hade turen på sin sida i helgen då hon träffade 7 rätt i V75 och kammade hem 40 000 kronor. Hon betalade 72 kronor för sin rad. Till Trav365 säger Maria att hon gick efter namn när hon hittade högoddsarna.

Maria jobbar vanligtvis på posten men i lördags var hon en av de som skrapade hem sju rätt när v75 avgjordes. Hon säger själv att V75 är en hobby och att hon inte spelar varje lördag men att hon är intresserad av hästsporten. Vidare så säger hon också att hon inte riktigt vet hur hon tänkte när hon gjorde systemet. Men hon tog tre storfavoriter i de första avdelningarna och sen gick hon lite på namnen när hon valde högoddsarna för att få lite utdelning om det gick hem.

Aftonbladet frågar Anna vad hon ska göra för vinsten. Svaret enligt dem är ”Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men något roligt blir det”. Om man nu varit med i lyxfällan så blir vårt tips från Tippat till Maria att spara pengarna eller att använda dem till något tråkigt, som att betala av eventuella lån. Även om vi alltid gläds åt att se spelare vinna pengar så känns det här inte odelat positivt. I Lyxfällen så framgår det att en av orsakerna till att hon medverkar i programmet är att hon haft problem med spel. Däremot har hon fått hjälp och spelar kontrollerat och med en budget nuförtiden. Vi gratulerar Maria till hennes vinst och önskar henne all lycka framöver.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.