Inför Kvartsfinalerna i Champions League - Odds Tv-tider och Speltips

Inför Champions League

Det är dags för returmöten i i kvartsfinalerna av Champions League. Matcherna spelas på tisdag (8e april) och onsdag (9e april. De sänds på Viasats kanaler och oddsen vi har använt kommer från bet365.

Borussia Dortmund vs Real Madrid (0 – 3)
8e april, 20.45
Signal Iduna Park

1: 3.30
X: 3.75
2: 2.20

Borussia Dortmund kommer behöva dra fram varenda ess de har i rockärmen för att kunna göra något åt Real Madrid. Spanjorerna tog en imponerande seger hemma på Bernabéu och har ett väldigt bekvämt utgångsläge inför returen. Real Madrid ser väldigt starka ut den här säsongen och både Gareth Bale och Christiano Ronaldo springer åttor runt sina motståndare. Real Madrid kommer gå vidare från den här kvartsfinalen och det mesta talar för att de får med sig en vinst från Tyskland. Dortmund kommer satsa allt framåt vilket kommer öppna för ett vindsnabbt Madrid. Mycket mål och vinst för Madrid.

Tips: 2 – 3 (Odds: 19.00)

Chelsea vs PSG (1 – 3)
8e april, 20:45
Stamford Bridge

1: 1.85
X: 3.80
2: 4.50

Chelsea hamnade i en ganska prekär situation efter att de förlorat med 3 – 1 på bortaplan i första mötet. De släppte dessutom in ett mål i 93e minuten, vilket betydde att resultatet gick från godkänt till svårinhämtat. Känslan är dock att Chelsea har varit lite under isen den senaste tiden. De har förlorat tungt mot både PSG och Crystal Palace och även om de slog Stoke klart i helgen så är det upp till bevis nu. Jag tror att de klarar det och lirar på vinst för Chelsea.

Tips: 2 – 0 (Odds 8.00)

Bayern München vs Manchester United (1 – 1)
9e april, 20:45
Allianz Arena

1: 1.25
X: 7.00
2: 12.00

Bayern München har säkrat ligatiteln och kan nu lägga allt fokus på att försvara sin CL-buckla. De fick med sig 1 – 1 från Old Trafford och det är ett resultat som de bör förvalta väl. Även om Manchester United har spelat bättre på slutet så är Bayern ett par nummer för stora här. Tyskarna kommer dominera matchen och vinna med ett par bollar.

Tips: 3 -1 (Odds: 11.00)

Atletico Madrid vs FC Barcelona (1 – 1)
9e april, 20:45
Vincente Calderon-stadion

Atletico Madrid fick med sig ett mycket bra resultat från Nou Camp. Samtliga möten lagen emellan den här säsongen har slutat oavgjort och jag skulle inte bli förvånad om det krävs straffläggning för att få fram semifinalisten. Atletico Madrid spelar en typ av fotboll som Barcelona har lite problem med. De är aggressiva, fysiska och sätter hård press på sina motståndare. Men Barcelona har Leo Messi. Jag tror att Atletico Madrid tar det här via straffläggning.

1: 3.40
X: 3.60
2: 2.20

Tips: 1 -1 (Odds: 6.50)

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.