Grym CL-omgång -

Grym CL-omgång

Tjena, Stellan här. Båda mina tips gick in igår vilket var skönt för självförtroendet och plånboken. United tog hand om Real Sociedad hemma och Real vann mot Juventus med 2-1. Rooney trixade och trixade vilket resulterade i mål efter knappa minuten när Martinez råkade skicka in bollen i egen kasse. United har returmötet mot Real Sociedad den femte november. Därefter spelar de mot Leverkusen borta och avslutar mot Sjachtar Donetsk hemma. En till seger mot spanjorerna skulle bädda riktigt bekvämt för Moyes.

Samtidigt hade Ronaldo en bra kväll i ett annars ganska tamt Real. Madrid-gänget måste kamma till sig när det kommer till försvarsspelet om det ska bli CL-framgångar i vår. Men full pott på sina tre matcher är samtidigt så bra som det kan bli. Juventus borta, FC Köpenhamn borta och avslutningsvis Galatasaray hemma ska nog vara i alla fall två promenadsegrar och därmed en enkel gruppseger.

Men allt åt sidan för en stund. Jag säger bara Zlatan Ibrahimovic. Han är ett fenomen.

PSG anförda av Ibra utklassade Anderlecht och möjligheterna till åttondelsfinal är mycket bra. Så här ser grupp C för närvarande ut:

1 Paris SG    3 3 0 0 12-1  9
2 Olympiakos   3 1 1 1  5-5  4
3 Benfica    3 1 1 1  3-4  4
4 Anderlecht   3 0 0 3  0-10  0

PSG har Anderlecht hemma, Olympiakos hemma och avslutningsvis Benfica borta.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.