Göran Hägglund avgår – vem tar över?

Göran Hägglund avgår – vem tar över?

I en presskonferens på förmiddagen meddelade Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund att han avgår. Vem som tar över efter Hägglund är fortfarande oklart men det kommer att hållas ett extra riskting under våren där en efterträdare ska utses.

Vi har ännu inte hittat några odds på vem som blir efterträdare men har stora förhoppningar om att det kommer komma framöver. Det finns några populära alternativ och några lite mer longshots. Adaktusson kommer sannolikt att hamna på tapeten. Även Mats Odell kan komma på tal eller lite mer otippade kanditater som Ebba Bush Thor eller Sara Skyttedal. Om det kommer odds på vem som tar över så uppdaterar vi med dessa. Än så länge får ni hålla till godo med att börja fundera på vilken ersättare ni vill betta på så kommer vi med odds framöver.

Unibet brukar vara snabba på att få upp odds på den här typen av spel och de har tidigare profilerat sig som något av en mästare när det kommer till lite udda spel och odds på alla möjliga saker. De hade bland annat många olika spel för utgången av riksdagsvalet vi hade i höstas.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.