FIFA Ballon d'Or 2015 -

FIFA Ballon d’Or 2015

Zlatan är återigen nominerad till Ballon d’Or, priset som går till världens bästa fotbollsspelare. Men det är högst otroligt att Ibra vinner. Betsafe har släppt oddsen på de nominerade och Zlatan står i 75 gånger pengarna.

Det mesta talar för att Lionel Messi kommer att springa iväg med omröstningen och just nu betalar dvärgen från Rosario 1.10 gånger pengarna. För att det ska vara spelvärt behöver sannolikheten att Messi vinner överstiga 91 % lite drygt. Det är det antagligen, men ska vi verkligen låsa upp vår investering i flera månader för 10 % ökning? Jag är tveksam och väljer att kolla lite på de närmsta utmanarna.

Spela på vem som vinner Ballon d’OR 2015 hos Betsafe!

Cristiano Ronaldo – 7.50 gånger pengarna

Världens näst bästa fotbollsspelare betalar 7.50 gånger pengarna vilket säger en hel del om hur överlägsen Leo Messi har varit. Det som talar för Ronaldo är att Leo Messi är skadad just nu och om portugisen kan ösa på och snitta 1.5 mål per match de närmsta månaderna kan han kanske utmana.

Robert Lewandowski – 20.00 gånger pengarna

Lewandowski har seglat upp som en liten utmanare här efter en imponerande höst. 12 mål på 8 matcher i ligaspelet och tre mål i Champions League är imponerande och många håller polacken som världens bästa striker nu. Robban är antagligen det bästa spelet här.

Zlatan Ibrahimovic – 75.00 gånger pengarna

Nä, det har går inte…..

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.