Eurovision Asian Edition | Läs mer om den nya tävlingen hos Tippat.se

Eurovision Asia edition

Nu kan Eurovision komma till Asien det står klart att man planerar att dra igång tävlingen i Asien. Läs mer här!

Det har knappast undgått er som följer våra speltips på Tippat.se att några här på redaktionen har en stor förkärlek till Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Nu utökar vi glädjen när det blivit klart att Eurovision även ska introduceras i Asien. Namnet än så länge är tänk att bli Eurovision Asia, vilket man naturligtvis kan diskutera. Vore inte det mer självklara att byta namn till Asiavision eller liknande? Oavsett, European Broadcasting Union (EBU) drar igång en asiatisk version av den fantastiskt populära Eurovision.

Det är fortfarande inte klart vilka länder som kommer att delta men i ett pressmeddelande så står det att det ska handla om ett 20-tal länder från Asien och även från Stilla Havs-regionen. Den dagen tävlingen kommer igång kommer vi naturligtvis att analysera tävlingen och se vilka spelbolag som erbjuder bäst odds och naturligtvis också skriva speltips.

Idag räknas Eurovision som världens största tv-sända musikevenemang och nu vill Asien ha en bit av kakan. Vad som kommer bli av det här ska bli spännande att se men vi på Tippat kommer att följa händelserna med stort intresse.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.