Dubbel jackpot på V75 - Svenskaspelare

Dubbel Jackpot på V75

Trav är inte in starkaste sida när det kommer till spel. Det var längesedan jag satt och lusläste ronden och guiden inför varje lördag, så ta eventuella tips med en nypa salt. Att jag ska in och peta på V75 den här veckan beror helt enkelt på att det är dubbel jackpot på V75 nu på lördag. Är man själv på sju rätt så kan man plocka hem runt 50 miljoner. Och om vi ska vara ärliga så kanske inte det är erfarenhet och kunskap som är de viktigaste egenskaperna om man ska vara ensam om sju rätt. Ska man ha chans på dubbel jackpot så lär man nog ha en ganska stor portion tur med sig. Dubbel jackpot tack vare en hejdlös tur är alltså strategin inför lördagens omgång på V75.

Även om vi inte ska analysera sönder alla sju lopp inför lördagens jackpotomgång så kan det ju vara klokt att ha lite koll på hur förutsättnignar ser ut. Hur man spelar V75 och andra spel hos ATG kan ni läsa om här, så jag skippar de mest basala förutsättningarna. Veckans omgång av V75 avgörs på Jägerso. Jägersro ligger i Malmö så vi bör väl antagligen räkna med milt väder, regn, gråa höghus som skymmer utsikten och dårar som ska ta någons efternamn efter att de har klippt hans tong.

V75 med dubbel jackpot startar 14.30 nu på lördag, den 30e november. Första loppet är ett kort lopp över 1640 meter i bronsdivsionen. Förstapriset ligger på 110 000 och superkusken Björn Goop bör ha bra chans i loppet. Tänk på att inte lämna in dina system förrens på lördag. Det kan hända mycket på en vecka inom travvärlden.

Lopp två springs över 2140 meter och det är hästar i klass 1 som gör upp om förstapriset på 100 000. Gulddivisionen avgörs i tredje omgången och loppet springs över 1640 meter. Kort lopp med andra ord, och många kommer vilja vara med och slåss om förstapriset på 150 000 kronor.

I fjärde loppet av veckans V75-omgång så är det hästarna i klass 2 som ska göra upp. De springer ett långlopp på 2640 meter och vinnaren får 100 000 och lite hö. Lopp 5 är intressant. Det är Svensk Uppfödningslöpning och vinnaren får med sig en check på 600 000 hem från Malmö. Loppet är 1640 meter långt och Per Lennartsson med Enya Boko verkar bli favorit. Här kan det vara garderingsläge om man vill vara ensam om sju rätt och lyckas ro hem en dubbel jackpot.

Lopp nummer sex i veckans V75 är silverdivisionen. Hästarna springer 2140 meter och Johnny Takter är favorit nu på måndagsmorgonen. Det här kan ändras desto närmare lördag vi kommer, men det kan bli läge att gardera avdelning sex om du vill vara ensam på sju rätt och vinna dubbel jackpot på v75.

Sista loppet i veckan V75 är Johan Jacobsson Minne. Här får tre- och fyraåriga hästar tävla och den som vinner får med sig 150 000. Lopp sju springs över 2140 och det kan bli de längsta två kilometerna någonsin om vi sitter där med chans på sju rätt.

Mer tips och närmare genomgång av loppen kommer under veckan i takt med att vi får mer info om hästarna och formen hos de olika stallen. En sak är dock säker. På lördag går vi för dubbel jackpot på V75 och det betyder att vi kommer chansa friskt och gardera upp loppen med riktiga skrällar. Skulle vi vinna den dubbla jackpoten på V75 nu på lördag så kommer både speltips och julkort skrivas från en sandig strand någonstans i västindien.

 

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.