De bästa sportapparna - Tippat

De bästa sportapparna

Sverige har legat i framkant av spelutvecklingen det senaste decenniet. Företag som Betsson, Netent och Unibet har svenska rötter och grundats i Sverige. Svenska entreprenörer som Anders Ström (grundare unibet) och Anders Homgren (grundare Betsson) har gjort att vi har gått från att behöva cykla ner till spelbutiken och lämna in tripplar till undermåliga odds, till att kunna spela på vad som helst, när som helst, till rättvisa odds. Vi bör naturligtvis tacka och hylla ovan nämnda personer så ofta vi kan. Men för mig finns det en annan viktig figur som lätt glöms bort. Steve Jobs. Hans iPhone har tagit spelandet till nya nivåer. Jaja, nu kommer det säkert någon PC-nörd att bli förbannad för att jag hyllar iPhone och ger fan i att nämna någon annan “smartphone”. Men jag har dålig koll på andra märken och de jag provat är ungefär lika användarvänliga som sj.se så jag håller mig till iPhone.

Nu kommer det ett ganska drastiskt hopp till själva poängen. Jag tänkte lista de iPhone-appar som jag använder till spelrelaterade aktiviteter:

#1 Betsafes mobilapp. Betsafe har världens bästa mobilapp bland spelbolagen. Naturlig etta imo.

#2 TSN. Jag gillar NHL, NBA och NFL. TSN har en mobilapp där de samlat nyheter och resultat från dessa ligor på ett kompakt och överskådligt sätt. De är inte limiterade till dessa ligor men det är de jag följer via TSN:

#3 Twitter. Här får man de senaste nyheterna så fort de händer. Man kan följa spelare, klubbar, spelexperter, materialare osv. Ett twitterkonto är ett måste för att kunna hålla sig konstant uppdaterad.

#4 Livescore. Livescore.com har en ruggigt bra app med resultat från varenda fotbollsliga i hela världen. Perfekt för fotboll. Lite stökigt när man ska in och kolla andra sporter.

#5 Text-tv. Det gör nästan ont att ranka text-tv som femma här. Men faktum är att den svenska klassikern har blivit ifrånsprungen av Twitter och andra nyhetsflöden. Fungerar dock väldigt bra för resultatuppdatering av bandy och svensk hockey.

Ladda hem de här apparna och börja lira via mobilen så ska du se att din telefons underhållningsvärde skjuter i höjden.

Reflektion: iPhone är bäst för betting och det är fantastiskt vad en hippie på syra kan åstadkomma.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.