Champions League kvartsfinaler 2014 - Lottningen Avslutad - Tippat

Champions League kvartsfinaler 2014

champions league kvartsfinalerLottningen är nu avslutad och kvartsfinalerna i Champions League 2014 ser ut som följer (oddsen är från världens största bookmaker, William Hill):

Kvartsfinal 1 1 X 2
Paris Saint-Germain – Chelsea 2.00 3.10 3.30
Kvartsfinal 2 1 X 2
Manchester United – Bayern München 3.60 3.40 1.80
Kvartsfinal 3 1 X 2
FC Barcelona – Atlético Madrid 1.50 3.60 5.50
Kvartsfinal 4 1 X 2
Real Madrid – Borussia Dortmund 1.25 4.50 10.00

Att spela på Champions League är bland det roligaste man kan spela på i sportväg. När det gäller fotboll tycker jag om att spela på William Hill eftersom de är snabba på att ställa ut odds och överlag har höga fotbollsodds. I övrigt rekommenderas en titt ute till höger i vår topp 10 spelbolag med de svenska spelbolagen Nordic Bet, Betsafe och PAF i toppen. Nedanför följer en kort genomgång inför första mötet i kvartsfinalerna i Champions League för lite betting-inspiration.

Paris Saint-Germain vs Chelsea
Man kan ju inte annat än konstatera att PSG ändå är väldigt intressanta. De är på intet sätt några favoriter att stå i final, men Zlatans 25 ligamål och 10 CL-mål är oförskämt bra. Edinson Cavani har ju också producerat. Han har mäktat med 14 mål i ligan och fyra i Champions League.

Chelsea spelar väldigt Mourinho-aktigt nu. Det tar tid även för en man som José Mourinho att få till det precis som han vill. Men visst ser det ganska bra ut. Man leder ligan och senast i CL när Galatasaray var på besök visade man hur man kontrollerar en match. Nu blir det tuffare motstånd, och det känns som kära José kommer få utnyttja sitt psyk-game inför matcherna. Det kommer att komma väl till pass.

Laget som avancerar till semifinal: Chelsea tar sig nog förbi PSG. Den där Mourinho har ju ett och annat knep i sin rockärm och jag ser en brant uppförsbacke för Zlatan och C:o.

Manchester United vs Bayern München
United stod för sin bästa prestation sedan Moyes tog över när de avverkade Olympiakos hemma med 3-0 och i och med det tog sig vidare till kvarten. Rooney var grym, Giggs var grym, försvaret höll ihop fint, De Gea var skärpt och så var det en viss holländare som var på målhumör.

Bayern München är min (och alla andras) personliga favorit att ta hem CL sedan säsongen startade. Ligan är så klar som den kan bli. Det har inte varit någon konkurrens. Bayern har alla förutsättningar att ta hem Champions League i år igen och är, enligt undertecknad, det bästa klubblaget i världen.

Laget som avancerar till semifinal: Bayern München kommer förmodligen göra processen kort med United. Bayern är en bra bit bättre än Man United 2014.

FC Barcelona vs Atlético Madrid
Det låter märkligt att säga att Barcelona har blivit avhuggna i ligan när de är fyra poäng bakom Real med 10 omgångar kvar. Men det är lite så det är. El Clasico spelas på Bernabeau på söndag. Om det blir förlust där kommer förmodligen Barcelona snegla allt intensivare på CL-bucklan.

Diego Costa är en fantastisk striker. Men man kan ju undra hur det är ställt med moralen hos en brasiliansk fotbollsspelare som är född i Brasilien och, trots att det vankas VM-slutspel i hemlandet, inte vill representera nationen. Det här får jag inte ihop. Fast samtidigt, finns det någon fotbollsspelare som visar större hjärta och moral i klubblaget än Costa? Jag tycker att hans uppoffrande spel, vilja och inställning är beundransvärt. Costa må vara en gåta men hur som helst är det hans säsong och det är han som ska bära Atlético.

Laget som avancerar till semifinal: FC Barcelona har en rutin för Europacup-spel som Atlético inte har. Det kommer bli tufft, men fördel Barca.

Real Madrid vs Borussia Dortmund
Cristiano Ronaldo. Han är så jäkla bra. Och nu har en hel del hjälp av Ramos, Bale, Marcelo, Di María och Benzema. Formen är toppad för säsongen och det är vad vi kallar bra tajming. Vi får se hur det går i El Clasico på söndag. Det är mycket på spel.

Borussia Dortmund får spela med ett stort avbräck i och med Robert Lewandowskis avstängning. Han samlade som bekant på sig en varning mot Zenit St: Petersburg i åttondelen och det ackumulerades till en avstängning.

Laget som avancerar till semifinal: Real Madrid är ett bättre lag än förra året. Borussia Dortmund är ett sämre lag än förra året. Fördel Real Madrid.

För att få lite mer perspektiv för Champions League i stort tänkte jag kolla på hur oddsen sitter för slutgiltiga mästare. Odds från William Hill för vinnare av hela Champions League:

Lag  Odds vinnare CL 2014
Bayern München 2.75
Real Madrid 4.33
FC Barcelona 4.50
Paris Saint-Germain 11.00
Chelsea 13.00
Atlético Madrid 21.00
Borussia Dortmund 26.00
Manchester United 34.00
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.