Åttondelsfinaler i Champions League - Tippat.se

Åttondelsfinaler i Champions League

Nästa vecka är det dags för åttondelsfinalerna i Champions League. Vi har ett par riktiga stormatcher att se fram emot och jag tänkte gajda er igenom de första fyra matcherna, som spelas nästa vecka.

– Första matchen är antagligen åtteondelsfinalernas hetaste möte. Manchester City möter Barcelona. Det här var två av de största favoriterna inför turneringen, men som jag ser det å bör City vara stora favoriter för att gå vidare. Första matchen spelas den 18e februari på Etihad Stadium. Jag tror att Citys mittfält med Yaya Toure och Fernandinho kommer dominera ett litet Barcelona. City vinner första mötet med 2 – 0.

– Den 19e februari åker Bayern München till Emirates för att möta Arsenal. Bayern München har i princip avgjor Bundesliga och kan lägga stort fokus på att försvara sin titel i Champions League. Arsenal har varit bra i år, men jag tycker de är lite för orutinerade för att kunna hävda sig i Champions League. Bayern München kommer göra processen kort med Arsenal och vinner med 3 – 1 på bortaplan.

– Zlatan och hans PSG har lottats mot Bayer Leverkusen. Deras match spelas den 18e februari i Tyskland och jag tror att PSG har en bra chans till avancemang här. PSG håller tätt på bortaplan och får med sig ett oavgjort till returen i Paris.

– Nästa veckas åttondelsfinaler i Champions League avslutas med Milan vs Atletico Madrid. Madrid har varit starka i år och de bör inte ha några problem med AC Milan. Milan har dock ett par spelare med Mario Balotelli i spetsen som kan ställa till det för vilket lag som helst. Milan kommer göra mål på hemmaplan och om det är någon av de första åttondelsfinalerna där det kan bli en skräll så är det den här.

Åttondelsfinalerna sänds av Viasat och det är matchstart 20:45 svensk tid på samtliga arenor. Betting på Champions League gör du bäst på Betsson som har bäst utbud och livebetting.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.