Andrei Arshavin kan bli världens bäst betalda fotbollsspelare -

Andrei Arshavin kan bli världens bäst betalda fotbollsspelare

Den Azerbajdzjanska fotbollsklubben Khazar Lankaran har visat intresse i föredetta Arsenalspelaren Andrei Arshavin.  Redan i mars ska klubben ha uttalat intresse för Arshavin men rykten då sa att han antaligen skulle gå till ryska Zenit. Nu ser det däremot ut som att Andrei kommer att skriva på för Khazar för ett ettårskontrakt med möjlighet till ett års förlängning. Ryktena säger även att om affären skulle gå igenom så kommer den ryske stjärnan att bli världens högst betalda fotbollsspelare med en månadslön på hela €2 miljoner. Det är nästan dubbelt så mycket som Zlatan har i PSG.

Arshavin själv har inte bekräftat affären men fotbollsklubben säger i ett pressmedelande att Andrei Arshavin officiellt har skrivit på för klubben och att de är glada att han kommer till klubben med ett så imponerande resultat och att han är en av de mest talangfulla spelarna i Europa.

Affären kan te sig lite märklig då Arshavin inte spelat så mycket de senaste åren. Han har bara spelat 36 ligamatcher de senaste 3 åren och somliga ansåg nog att han var på väg utför och det kan verka märkligt att han efter att inte ha spelat så mycket får ett kontrakt som skulle göra honom till världens bäst betalda spelare.

Det här köpet kan även tänkas öppna vägen för fler spelare att ta sig till Azerbajdzjan då det tydligt visar att det finns pengar att tjäna även i deras fotbollsliga.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.