Napoli mot Inter

Skrivet 30 Nov 2015 | av StellanOffside

Spelstopp Spelmarknad Tips Odds Spela
30 Nov 21:00
Napoli - Inter BLGM, nej 2.02 Spela

Published on november 30th, 2015 | av StellanOffside

0

Högintressant match i Serie A. Ligaettan mot ligatvåan ställs mot varandra och det kommer bli en tight historia. Det är favorittryck på hemmalaget, men jag tror att det blir en igenbommad bortabur som kommer bli svår att ta sig igenom. 

På något sätt leder Inter Serie A med enbart 16 gjorda mål på 13 matcher. Nio vunna, tre oavgjorda och en förlorad. Det räcker ju att vinna med ett mål och man har vunnit sju stycken matcher som slutat 1-0. Lite kul statistik.

Det som gör Inter bra är att de har en supersolid defensiv. Sju insläppta mål har man släppt till. Fyra av dem var i plattmatchen i slutet av september hemma mot Fiorentina. Så man har alltså hållit nollan i nio av sina 13 spelade matcher i Serie A den här säsongen.

0-0 vid full tid? 12.00 gånger pengarna hos Unibet

Napoli har ett två ess där framme i form av Gonzalo Higuain och Lorenzo Insigne. Utrymmet som de kommer att bjudas på av Inter-försvaret kommer dock inte vara mycket. Sedan ska vi inte glömma Napolis försvar heller. Napoli är precis som Inter mycket starka i defensiven de också. Så det är nog inget målkalas som vi kommer få se i kväll även om Napoli nuförtiden ofta skämmer bort hemmapubliken med mycket mål. Jag tänker spela på att båda lagen inte gör mål till 2.02 hos Unibet. Ett troligt scenario enligt mig är att något av lagen petar in en kasse i mitten av andra och försvarar ihjäl sig.


Bäst bonusar om du vill ta rygg!

Om skribenten

avatar

StellanOffside gillar klassiskt klädda italienare med stabila skägg.Comments are closed.


Back to Top ↑