Legolas Bet | Sveriges nya spelbolag för travälskare!
Bolag
Legolas Bet
Webbplats
Grundat
2017
Produkter
Odds
Licens
Malta
Svensk support
Ja, via live chat

Legolas Bet lanserades under elitloppshelgen. Lanseringen kan inte beskrivs som något annat än fiasko. Det är stora problem med registreringen, bonusen är medioker och omsättningen har varit i stort sett obefintlig. Lanseringen har mötts av välförtjänt kritik och vi kan bara hoppas att det är barnsjukdomar.

Tills det att Legolas åtgärdar de uppenbara brister rekommenderar vi Racebets för spel på hästar. De har ett fantastiskt utbud och odds på alla lopp du kan tänka dig.

Öppna ditt konto hos Racebets här

Sätt in pengar hos Legolas Bet

Legolas Bet erbjuder i dagsläget insättningar via tre olika metoder. Du kan sätta in pengar med VISA, Mastercard eller via banköverföringar. Det här tre solida alternativ som räcker för de allra flesta spelare. Vi hade dock gärna sett att de möjliggjorde insättningar via e-plånböcker, Zimpler och Trustly.

Ta ut pengar från Legolas Bet

Har du satt in pengar med VISA tar du ut dina vinster till samma kort. Har du satt in pengar via Mastercard eller banköverföring gör du ett bankuttag.

Uttag till VISA tar 2 – 4 dagar att genomföra.
Banköverföringar tar 2 – 10 dagar att gneomföra

Dessa hanteringstider är inte godkända. Rimligtvis bör alla uttag vi begär sitta på kontot inom 24 timmar

Legolas Bet kundtjänst

Behöver du hjälp med ditt konto hos Legolas Bet vänder du dig till deras livechat. Vi hade problem när vi skulle öppna vårt testkonto, men det löste supporten bra.

Överlag ger kundtjänsten hos Legolas Bet ett gott intryck.

Legolas Bet licens

Legolas är licensierat på Malta. Det här  garanterar en välskött verksamhet som alltid sätter din säkerhet i främsta rummet.

Legolas Bet sportbonus

 

Legolas har en ganska tam sportbonus. Bonusen är värd 100 % upp till 200 kr och du måste maxa den för att ta del av bonusen. Det här är i lägsta laget och vi hade gärna sett att de pumpat upp bonusen lite.

Oddsutbud hos Legolas Bet

Legolas erbjuder i stort sett samma spelformer som ATG. Du kan spela:

P76 (Gissa vinnarna i sju lopp. Vinst på sju och sex rätt)
P54 (Gissa vinnarna i fem lopp. Vinst på fem och fyra rätt)
P3 (Gissa vinnarna i tre lopp. Vinst på tre rätt)
D2 (Gissa vinnarna i två lopp. Vinst på två rätt)
Win (Hitta vinnaren i ett lopp)

Det här är et bra grundutbud av spel. Problemet är att de är poolspel. Poolspel betyder att du tävlar om den omsättning som finns på ett lopp eller spel. Vad vi förstår så Legolas skjuter inte till några pengar till poolspelen vilket gör att omsättning just nu är så nära obefintlig man kan komma.

Legolas Bet Livebetting

Legolas erbjuder ingen livebetting

Legolas Bet mobilbetting

Legolas har en bra mobilversion

Vi sitter på nålar i väntan på lanseringen av Legolas Bet