Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Sparka och Spring

Välkommen till Sparka och Spring, Sveriges bästa bettingblogg. I bloggen hittar du framförallt speltips och analyser inför veckans stryk- och europatips, men även rekommendationer inför veckans topptips och heta singelmatcher. Betsson.com har utsett Sparka och Spring till Sveriges bästa bettingblogg.

Näe nu är det fanimig alldeles för varmt ute – in med dig och fokusera på Stryktipset istället! 🙂 Kul kupong den här veckan tycker jag! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

maxresdefault

Visst saknar man EM lite? Ett visst tomrum har infunnit sig, så skönt att man kan fylla det med lite Stryktips! Bara en månad kvar till Premier League också!

R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

EP-309229974

Frankrike-Portugal i final alltså – det lär bli ett jäkla drag på söndag och visst ska hemmanationen vara stor favorit att ta hem det!

Men innan vi njuter av den matchen så ska vi oss an en stryktipskupongen där allsvenskan (äntligen?) är tillbaka! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till!

Portugal+v+France+International+Friendly+bC77tCm_dZnl

Vilken match vi har att vänta ikväll mellan Portugal och superskrällen Wales! Kan walesararna ta ytterligare en skalp och ta sig till en EM-final? Här kommer några tankar från mig.

2388191_w1

Visst är det kul att tippa på EM, framförallt nu i slutspelet – men inget slår ju Stryktipset ändå! 🙂 Här kommer veckans spelförslag. R-4-4-144 (12). Lycka till! /BB

funny-elephant-played-with-football

Få dubbla oddsbonusar!

Fyll i din e-postadress och få dubbla oddsbonusar av Mobilbet.