Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Sparka och Spring

Välkommen till Sparka och Spring, Sveriges bästa bettingblogg. I bloggen hittar du framförallt speltips och analyser inför veckans stryk- och europatips, men även rekommendationer inför veckans topptips och heta singelmatcher. Betsson.com har utsett Sparka och Spring till Sveriges bästa bettingblogg.

Nu börjar det dra ihop sig i gruppspelet och ikväll ska det avgöras i  grupp B – här kommer lite tankar angående Slovakien-England.

Hodgson1

I skrivandets stund är det bara några minuter kvar tills matchstart av Sverige-Italien i EM. Betyder det att jag inte kan fokusera på stryket med spännande lag som Tvååker, Nyköping och Akropolis? I helvete heller! Här är det alltid fullt fokus! 🙂

R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

ronaldo

Nämen se på fan – EM på Stryktipset! Kul men knepig kupong, men det finns ju en hel del EM-spel att lägga vid sidan om. Har England något stort på gång i år?

R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

ad137804084topshots-england

Känner du pirret i magen? Imorgon fredag är det äntligen dags för EM och peppen är total!

Är chipsen inhandlade och är ölen på kylning? Och framförallt, har du lagt in dina spel på EM?

2Y36i6i

Nu lottar jag ut en iPad till någon av mina läsare! Det enda du behöver göra är att öppna ett konto på bethard.com och lägga ett spel på någon av Sveriges gruppspelsmatcher så är du med i utlottningen.

Dubbla oddsbonusar inför EM!

Fyll i din e-postadress och få dubbla oddsbonusar av Mobilbet.